Kuka on Andrei Koivumäki? Se ikuinen kysymys mitä suurin osa meistä kaikista miettii, miten se teki sen? Ennen kuin jatkamme Andrein tarinaa kerron miten olemme ylipäätään päätyneet samaan kahvipöytään juttelemaan.

Olemme pitkään miettineet miksi Suomessa on edelleen kulttuuri missä ei saa näyttää omia saavutuksiaan. Olet hyvä urheilussa, menestynyt yrittäjä tai hyvä omassa työssäsi. Miksi omat saavutukset kuuluu piilottaa, onko se oikein vai ollaanko vain totuttu siihen, koska näin se on aina ollut? Meidän mielestä menestyminen omassa elämässä on hieno asia ja se kuuluisi pystymään näyttää, että hyvin menee. Sen lisäksi, moni ihminen haluaisi saavuttaa paljon asioita, mutta ei uskalla liikkua tai tiedä mistä edes aloittaisi. Jos minäkin haluan enemmän elämältä, saavuttaa haaveeni, lähteä luomaa omaa polkua, ryhtyä yrittäjäksi, ymmärtämään terveydestä, oikeanlaisia oppeja mikä vaatii että menestyn. Läpimurto Events tapahtuma ja sisällöntuotanto yhtiö luotiin auttamaan ihmisiä polulla kohti menestystä omassa elämässä. Saavuttamaan ne asiat mitä tahtoo saada. Lähtemään kohti omia tavoitteita. Menestymiseen on luotu polku ja paras tapa oppia on ottaa oppeja niiltä jotka sen tekivät.

Onko olemassa ihmistä joka ei ole miettinyt mikä hänestä tulee “isona”? Mitä minä haluan tulevaisuudelta ja minkälaisen elämän haluan luoda itselleni. Andrei ei ole tässä mikään poikkeus. Lähdin tutustumaan ensimmäistä kertaa meidän toiminta kategorian pää puhujaan ja ottamaan vähän ennakkoon selvää kuka on Andrei Koivumäki. Menin aamupäivästä tapaamaan häntä heidän toimistoonsa Kalasatamaan. Olen seurannut häntä jonkin aikaa Instgramissa joten tunsit tietäväni tästä kaverista jonkin verran. Vastassa minulla oli erittäin pirteä ja rento liikemies hyvällä käden puristuksella. Hän esitteli minulle heidän henkilökuntansa ja oli erittäin lämmin vastaanotto. Jatkoimme siitä vähän hiljaisempaan paikkaan, jotta saisimme jutella ihan rauhassa.

Andrei on elävä esimerkki siitä, että se on todella self-made. Kortit mitkä hänelle jaettiin oli että vanhemmat olivat köyhiä ja taisteltiin jokaisesta pennistä. Nuorempana kavereilla oli hienommat autot, vanhemmat olivat varakkaampia ja oli kaikkea mistä hän vain haaveili. Andrei oli nuori miehen kloppi armeijassa muutama viikko vapauteen ja sit pitäisikin aloittaa elämä, mutta mistä? Hänen elämänsä sai muutoksen viikonloppu lomilla, kun kaveri soitti ja pyysi lähtemään kaljalle. He lähtivät katsomaan siihen aikaan Lahden miljoona asuntoja johon hänen kaverillaan oli kaikkiin avaimet. Andrein oli pakko tietää mitä kaverinsa tienasi ollessaan välittäjänä tässä kiinteistö diilissä. Hän hieroi silmiään eikä meinannut uskoa kuulemaansa, kun kaverinsa kertoi saavansa parisataa tuhatta euroa. Siinä oli se hetki mikä antoi uuden suunnan elämälle, jossa tuli päätös että minunkin on päästävä tämän kokoisiin tienesteihin kiinni. Ensimmäinen askel otettu matkalla kohti omia unelmia, PÄÄTÖS! Armeijassa puhuttiin mitä tulee tekemään täältä päästyään. Kaikki kertoi omia suunnitelmiaan ja Andrei kertoi rupeavansa kiinteistövälittäjäksi ja kiinteistöbisnekseen. Kaikki nauroivat, että ei ikinä tuu tapahtumaan. Hän päätti näyttää ja nykyään inttikaverit on tullukki sanomaan kyllähän sä sen sitten teit.

Kova työ palkitaan siksi hän onkin niin menestynyt. Mutta mitä menestys on? Kaikille menestys merkitsee eri asioita, joillekin se on perhe, olla hyvä isä ja saada ihana koti. Toisille se on pärjäämistä liike-elämässä. Menestystä on vaikea mitata koska se on suhteellista. Andreille menestyminen merkitsee montakin asiaa. Hänellä on valtava halu kehittyä ja mennä eteenpäin liike elämässä, mutta myöskin kasvaa ihmisenä ja tulla hyväksi johtajaksi. Tällä hetkellä kaikki paukut menee Neliöt Liikkuu LKV kasvattamiseen, joka on saanut räjähtävän alun. Kun katsoo miten jätkät on saanut uunituoreen yrityksen tommoseen lentoon näin nopeassa ajassa voidaan todeta, että he ovat rautaisia ammattilaisia ja todella tietävät mitä tekevät. Ei ole mikään salaisuus, että Andrei tykkää kivoista hienoista kelloista, prameista autoista ja matkustella vähän isommin. Elämästä kuuluu nauttia ja sen takia tehdään kovasti töitä, jotta näitä asioita voidaan toteuttaa itselle. Halu menestyä tulee hänestä itsestään, koska nuorena mikään ei ollut mahdollista niin nyt kun voi itse päättää haluaa sen myös itselle suoda. Voi sitten vanhana muistella, että olipas siisti matka ja me jumankekka tehtiin se mitä sanottiin et tehään. Kun alkaa miettii miten sitten menestystä voi mitata tai verrata, kuka menestyy ja kuka ei. Urheilussa mitataan ja kilpaillaan eri tavoilla kuin myös bisnes maailmassa. Autourheilussa ensimmäisenä maaliin tullut saa suurimman pokaalin ja nousee korkeimmalle podiumille palkintojen jaossa, keihäässä kuka heittää pisimmälle ja golfissa kuka lyö vähiten lyöntejä voittaa. Bisneksessä mittarina toimii raha! Mitä enemmän tekee liikevaihtoa sitä menestyneempi yrityskin on. Jos bisnes ois olympialaji niin eikö mittarina toimi raha vai millä muullakaan sitä mitataan? Tietystikään kaikkea menestystä ei voi mitata rahassa, koska se riippuu täysin alasta ja siitä mitä tekee.

Mutta mikä sitten saa Andrein tekemään niin paljon töitä tavoittensa eteen? Se on unelmat ja todella suuri palo niiden toteuttamiseen! Unelmat ovat tärkeitä, mutta miksi? Ilman unelmia tai tavoitteita elämään ihmiset pyörii oravanpyörässä ja polkee ympyrää, mutta mitään ei tapahdu. Unelmat ja tavoitteet määrittävät suunnan mitä kohti ollaan matkalla, muuten tulee surffattua tää elämä yksinkertaisesti vain läpi. Suurimmalta osalta ihmisistä, kun kysyy mitkä teidän tavoitteet ovat niin eivät osaa joko vastata tai sitten hyvä elämä. Mikä on hyvä elämä? Jotta tiettyyn päämäärään pääseminen onnistuu tavoitteiden pitää olla konkreettisia miten muuten sitä tietää mitä kohti mennä. Andreista huokuu miten hän on miettinyt mitä hän haluaa ja hän on päättänyt myös ne saavuttaa. Se saakin miehen pysymään koko ajan liikkeessä. Kun on päästy tiettyyn pisteeseen ei pysähdytä vaan mennään eteenpäi. Tekemisestä saa kiksejä, halu kehittyä on nii suuri ja voisi sanoa että terveellinen tyytymättömyys ja hänen intohimonsa omassa elämässä on viedä asioita eteenpäi. Toiminnasta ei ole tullut raskas työ, päinvastoin se on elämäntapa täynnä intohimoa ja innostusta. Kaikki ei aina ole ruusuilla tanssimista ja tulee huonoja päiviä ettei huvittaisi tehdä, mutta se mikä saa menemään eteenpäi on muistuttaa itteensä miksi tätä tehdään ja mihin halutaan päästä. Se mikä erottaa niistä, jotka saavuttaa haluamansa on se, että tehdään myös muina päivinä kuin niinä parhaina.

On olemassa kiinteistönvälittäjiä jotka myy vain koteja ja sit on ammattilaisia ketkä myy omaa osaamista. Mikä erottaa Andrein olemasta parempi kuin muut? Hänellä on kokemusta ja kokemusta voi olla montaa erilaista. Tämän päivän maailmassa ei merkitse enään ikä tai onko alalla ollut kymmeniä vuosia. Se mikä Andreista tekee paremman kuin muut alalla olevat on miten hän tekee asioita. Takana on valtava määrä opiskelua ja itsensä kehittämistä. Hän on lukenut psykologiaa, ihmis psykologiaa, kehittänyt kommunikaatioita taitoja miten jutella eri ihmistyypeille, markkinointia, brändäystä, myyntiä ja miettinyt kokonaisuutta. Ajatellut asiaa toista kautta ja miten hän voisi tehdä asiat toisin, jotta hänestä tulisi paras. Kova työ ei ole ainoastaan toimistolla istumista ja asuntojen myyntiä. Se on myös itsensä kehittämistä ja oman tekemisen analysointia mikä toimii ja mikä ei. Sen takia pystyy sanomaan, että hän on tällä hetkellä alansa ehdoton ykkönen! Maailma muuttuu jatkuvasti kovaa vauhtia niin entistä tärkeämmässä roolissa on kehittää itseään. Nykyään nuorempi voi olla kokeneempi ja parempi riippuen siitä mitä hän on tehnyt. On semmonen sanonta: “sillä ei ole väliä teetkö asiat oikein vaan sillä teetkö oikeita asioita”.

On monia tapoja ottaa oppeja ja se riippuu siitä minkälaisen lopputuloksen haluaa. Kouluttautuminen on varmasti hyvästä ja tietyissä ammateissa sitä vaaditaan. Esimerkiksi lääkäriksi, lakimieheksi ja psykologiksi vaaditaan koulutus ja se on ehdottoman hyvä juttu. Bisnes on aivan eri juttu, jos yrittäjä polulle haluaa niin tekemisen kautta oppii parhaiten. Andrein neuvo oli mikäli haluaa oppia bisneksestä niin parempi on heti segmentoitua mahdollisimman nopeasti ja tulla mahdollisimman hyväksi tietyssä asiassa. Esimerkiksi jos haluaa olla Youtube tähti niin turha panostaa muihin some kanaviin. Monesti opitaan ja tehdään vähän kaikkee, mutta ei keskitytä yhteen tarkkaan asiaan. Andrei on käynyt merkonomi sekä tradenomin opinnot niin on hänkin korkeasti koulutettu. Tapoja on monia miten kehittyä ja ympäristö vaikuttaa. Kirjoja pitää lukea, netti mahdollistaa tänä päivänä erittäin paljon mistä pystyy opiskelemaan ja käymällä seminaari tapahtumissa niin se tuo valtavasti uutta näkemystä elämästä ja maailmasta. Tulevaisuudessa ajatus on tuoda oma lapsi pyörimään omaan yritykseen, koska siellä oppii paljon enemmän ja nopeammin miten bisnes maailma toimii.

Sekin on pieni jännitys miten uskaltaa erottua joukosta ja lähtee toteuttaa itseensä. Tärkeintä on tehdä omaa juttua ja tuoda esille itseensä just niin kuin haluaa välittämättä muiden mielipiteistä. Sosiaalisessa mediassa Andrei tykkää kertoa kaikkia kivoja juttuja mitä tapahtuu hänen elämässään, koska ne ovat aitoja ja hänelle normaalia. Jos joku ei tykkää niin ei ole hänen asiansa, koska se mikä merkkaa on se, että elää itseänsä varten ja silleen miten itse haluaa. Suomessa on aina ollut sellainen kulttuuri, että ei saa näyttää kuinka hyvin menee. Se mitä ulkoisesti nähdään on kivat materiaalit ja leveä elämäntyyli, mutta ei nähdä sitä kovaa työtä mikä sen takana on. Kun alkaa näyttämään omia saavutuksia on ne sitten komissioita, kelloja, autoja tai asuntoja niin se yhdistetään useasti ylimielisyyteen ja pröystäilyyn. Onko Andrei ylimielinen sitten? Omien sanojensa mukaan, kun lähtökohdat olivat se, että taskussa oli 400€ ja voimaton olo kun muutti Helsinkiin ja omalla työllä saavuttanut kaiken niin saattoi joskus käydä rajan toisella puolella. Nykyään tilanne on normalisoitunut ja arvot muuttuneet eikä hän ole ylimielinen. Heidän maailmassa se on normaalia, että kerrotaan miten menee ja näytetään jos menee hyvin tai huonosti. Röyhkeä ei saa olla, mutta ei tarvitse myöskään olla nöyrä. Enemmänkin kulttuuri antaa semmoisen kuvan, että leuhkii vaikka esimerkiksi Amerikassa se on täysin erilaista. Suomeen kuuluisi saada enemmän menestymisen kulttuuria ja on okei puhua rahasta ja näyttää kuinka hyvin menee. Omalla esimerkillä raivataan tietä muutokseen ja luodaan Suomeen mentaliteettia että saa näyttää saavutuksiaan ja olla ylpeitä siitä.

Andrei Koivumäki on tulossa kertomaan oman tarinansa Läpimurto Events tapahtumassa miten hän nousi ryysyistä rikkauksiin. Hänen mielestään on kiva rakentaa uutta ja uskoo Suomen olevan murroksessa. Maailmalla ollaan kiinnostuneita yrittämisestä ja kulttuuri on muuttumassa ja nuoret haluaa entistä enemmän lähteä luomaa omaa juttuansa. Se on itsestä kiinni mitä haluaa luoda itselleen, ei lähtökohdista.

Andrein terveiset lukijoille: Menestyksen salaisuus tapahtumassa kuulee konkreettisia vinkkejä miten menestyä elämässä, aitoja tarinoita miten menestys on tehty ja juuri niitä stimulaattoreita jotka voivat saada ahaa elämyksen ja palon. Avartaa maailmaa  ja ajatusmalleja miten lähden liikkeelle kohti omia unelmia. Ketään ei haluta opettaa mitä kuuluisi tehdä ja mitä ei, mutta jos omaksuu oppeja ja työkaluja siitä on valtavasti hyötyä tulevaa ajatellen. Se on totta että ympäristö muokkaa meitä tietyn tyylisiksi, jos meidän 5 kaveria on tietyn tyylisiä niin meistäkin tulee tietyn tyyppisiä. Andrei haluaaa olla mukana auttamassa nuoria kohti omaa menestystä! Jos hän ei olisi koskaan saanut kaveriltansa Lahdessa stimulaattoria niin kuka tietää mihin hän olisi päätynyt. Siitä huomaa miten ihmiset jotka ovat sen tehneet voivat auttaa muita ottamaan askeleen myös itse!