Läpimurto

Palaako sisälläsi liekki vai onko sinulla kyltymätön menestyksen jano? 

Läpimurto Events on uuden ajan valmennusyhtiö, joka inspiroi ihmisiä löytämään omat intohimonsa ja kykynsä, sekä ohjaa käyttämään niitä oikean suunnan löytämiseen ja tarjoaa oppeja niiden toteuttamiseen. 

Tarjoamme mielenkiintoiset puhujat ja ympäristön, jossa verkostoitua. Meidän kanssamme jokaisella on mahdollisuus kehittyä, murtaa esteitä ja saada oppeja menestyksen tielle. 

Mitä menestyminen tarkoittaa? 

Meidän mielestä menestyminen on sitä, että voit elää elämääsi juuri niin kuin haluat ja tehdä niitä asioita joista oikeasti nautit. Menestymistä ei aina voi mitata rahassa, vaan menestyminen on paljon laajempi käsite. Voit olla hyvä vanhempi, some-persoona, menestyvän yrityksen omistaja, huippu-urheilija, tehdä hyväntekeväisyyttä, olla tutkija tai menestynyt omalla alalla ja työpaikassa. Mutta muistitko myös nauttia matkasta menestykseen?

Miksi joku pärjää ja joku ei?

Olemme huomanneet, että se mikä määrittää ihmisen ovat ajatusmallit. Meille on opetettu tietty kaava, joka menee suunnilleen näin:

-Mene kouluun

-Opiskele pitkälle

-Hanki työpaikka 

-Tee töitä eläkkeeseen asti…

….ja ehkä sitten olet vapaa, jos olet pelannut korttisi oikein. 

Läpimurto Events tarjoaa mahdollisuuden saada oppeja niille, jotka haluavat elämältä enemmän.

Haluamme jakaa ihmisille inspiraatiota ja oikean elämän kokemuksia ja tarinoita siitä, miten menestyt eri osa-alueilla elämässä. Läpimurto Events järjestää tapahtumia, jossa huippu ammattilaiset ja menestyneet puhujamme jakavat kanssanne hyödyllisiä oppeja, jotta sinä voit saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi. 

Haluamme, että sinä saavutat kaiken sen mistä olet ikinä haaveillut.  Kaikki on mahdollista, jos vain itse annat itsellesi mahdollisuuden. Läpimurto Events tarjoaa sinulle startin inspiroivassa ja energisessä seurassa. Jokainen ihminen on ansainnut saavuttaa haaveensa, jos vain uskot itse olevasi sen arvoinen.