Kaikki

39,90  sis. alv

Sisältää seuraavat puhujat

Henri Rantanen

Henri Rantanen on yksi Suomen menestynein suoramyynti alan yrittäjä ja julkisen puhumisen valmentaja. Puheessaan hän kertoo miten tulla rohkeammaksi ja mikä on menestyksen tärkein kysymys?

Andrei Koivumäki

Andrei Koivumäki kuulu Suomen kovimpiin kiinteistövälittäjiin. Hän on myös onnistunut rakentamaan itsestään huikean henkilöbrändin. Andrei paljastaa miten saada tulokset seuraavalle tasolle.

Robert Lappalainen

Robert Lappalainen on kuuluisa Suomalainen kilpa-autolija ja arvostettu liikemies. Hän on mm. voittanut Suomen ensimmäisenä “Vuoden riskin ottaja” palkinnon Helsingin Yrittäjien liitolta. Moni ajattelee rahan olevan este, mutta Robert murtaa tämän myytin ja minkälainen voimavara intohimo on menestyksen kannalta.

Marja Kihlström

Marja Kihlström on tunnettu seksuaaliterapeutti, menestynyt yrittäjä, kirjailija ja puhu muru – podcastin pitäjä. Puheessaan Marja valmentaa miten minäkuvaa kehitetään ja minkälaisia vaikutuksia lähipiirillä on menestykseen.

Olli Posti

Olli Posti on Suomen tunnetuimpia terveys vaikuttajia. Olli on parantanut itsensä MS taudista pelkästään elämäntapa muutoksilla. Katso videolta miten ruokavalio ja pienet parannukset elämässä, vaikuttaa menestymiseen.

Osasto: